torsdag 18. oktober 2012

Invitasjon til forummøte 23 november

Vi inviterer til forummøte for varehandelsbedrifter fredag 23 november

En kjedeskole som gir resultater på bunnlinjen

Kjedene jobber kontinuerlig med å lære opp og trene ansatte ute i butikk – målet er mer fornøyde kunder som handler mer! Men hvordan få mest mulig ut av hver investerte opplæringskrone? Hva bør en kjedeskole inneholde, og hvilke kombinasjoner av opplæring på nett og samlinger gir best resultat? På forummøtet vil bla. Plantasjen og Spaceworld forteller mer om hvordan de har organisert opplæringen i kjeden.


Program

Internopplæring i varehandelen – et forskningsprosjekt
v/ Torgeir Nyen, forsker FAFO
På oppdrag fra VIRKE har FAFO gjennomført et forskningsprogram om internopplæring i varehandelen. Rapporten er basert på kvalitative intervju i tre større handelsforetak. Torgeir Nyen fra FAFO vil fortelle om hovedfunnene i undersøkelsen – hvilken betydning internopplæringen har for arbeidsmulighetene innenfor og utenfor varehandelen.

En komplett nettbasert kjedeskole i Plantasjen Norden
v/ Ivar Borgen, HR sjef og Trine Kristoffersen, butikksjef
Plantasjen er med sine 105 butikker i Norge, Sverige og Finland, Skandinavias største hagekjede. Plantasjen har siden høsten 2010 tilbudt ansatte ute i kjeden grunnkurs via internett. Det startet med et introduksjonsprogram, men basert på gode erfaringer har de valgt å utvikle en komplett kjedeskole bestående av en rekke nettkurs for både medarbeidere og ledere. HR Manager Ivar Borgen og butikksjef Trine Kristoffersen vil fortelle om innholdet i kjedeskolen, vise eksempler, og fortelle om erfaringer og resultater så langt.

Nett og trening - effektiv lederopplæring i Spaceworld
v/ Ole-Hermann Berthelsen, opplæringsleder
Spaceworld er en riksdekkende multimediakjede med over 50 butikker i Norge. Utgangspunktet for konsept og produktutvalg er den elektronikkinteresserte mentalt unge forbruker. Lederopplæringen i Spaceworld består av flere læringsaktiviteter, både nettbaserte og samlinger. I dette foredraget vil Ole-Hermann Berthelsen fortelle om innholdet i lederopplæringen, hvordan dette gjennomføres i praksis, og erfaringer så langt.

 
Praktiske opplysninger
Tid:                       Fredag 23 november 2012 kl.08:30 – 11:00
Sted:                     Didac as, Lilleakerveien 2B, Oslo
Påmelding:             pr. epost: firmapost@didac.no innen 19. november 2012
                             Arrangementet er gratis, enkel servering fra kl 08.00